Vi benytter Cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Les mer her

VERKTØYSIKRING ER EFFEKTIVT OG LØNNSOMT.

Det er en økt forståelse for at å jobbe med verktøy over bakkeplan innebærer en risiko for personer involvert, og selvfølgelig også for arbeidsgiver.

Dersom en kollega mister verktøyet sitt når han jobber i høyden uten sikring, utsetter han kollegaen sin for fare. Iflg SSB øker antall arbeidsulykker med fallende gjenstander fra år til år. Det har resultert i at arbeidstilsynet og andre faglige instanser har startet en stor-offensiv for å revidere/sjekke arbeidsforhold i farlige og utsatte arbeidssituasjoner, innenfor industri-, bygg- og anleggsvirksomhet i utvalgte fylker.

Verktøysikring er derfor et enkelt og nødvendig tiltak.

Bildecollage_LunaZeroDrop.JPGVerkt√łysikring 1 2 3.JPG

De fleste verktøy kan sikres

De aller fleste verktøy på markedet er derfor produsert uten tanke for at verktøyet skal kunne sikres. Derimot, med god kjennskap til produktets oppbygning, kan de fleste sikres. Det er dog meget viktig at det ikke gjøres inngripen i produktet ved valg av sikringsløsninger.  Et slikt valg vil kunne forringe  kvaliteten/egenskapene til produktene, noe som ikke er ønskelig.

Enkelt og billig tiltak

I forhold til skader og kostnader som påløper når en arbeidsulykke  inntreffer, er verktøysikring en særdeles enkel og billig løsning.  Valgmulighetene blant aktører og løsninger har økt de siste årene og resultert i bedre og rimeligere løsninger. Den økte kjennskapen har også medført at brukerne selv har skjønt at enklere og mer kostnadseffektive verktøysikringsprodukter er vel så bra som kompliserte skreddersydde løsninger. Det enkle er ofte det beste, også pris- og kvalitetsmessig.

Luna ZeroDrop™

Det kan være tidkrevende å finne trygge og praktiske måter å sikre verktøy på. Vi har analysert, testet og målt, og funnet løsninger vi mener egner seg best til akkurat det produktet du trenger. Vi har tatt utgangspunkt i verktøyenes muligheter for sikring uten å endre på konstruksjonen.

Løsningene er gjort så enkle som mulig med tanke på vekt og det praktiske arbeidet verktøyet skal brukes til.  Med over 10 000 verktøy på lager kan vi derfor tilby gode løsninger som dekker de fleste sikringsbehov og som allerede omfatter de mest brukte verktøyene.

Luna ZeroDrop™ er en tids- og kostnadseffektiv løsning.

Sikkerheten på arbeidsplassen kan du aldri utsette og gjøre noe med. Med Luna ZeroDrop™ velger og monterer du enkelt sikringsutstyret på verktøyet selv, så slipper du å forholde deg til lange leveringstider, eller utsettelse av arbeidsoppgaver. Du vet hvilket håndverktøy du trenger, vi vet hvilken sikring som passer.