Vi benytter Cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Les mer her

WEBINAR - MOMENT

Bli med på webinar, og lær alt du trenger å vite om moment, kalibrering og momementverktøy

Se opptak av webinaret her

 

 

 

Om webinaret

Momentverktøy og momentteknikk er utbredt innefor mange fagområder som f.eks industri, auto, elektro, annleggsmaskiner for å nevne noen. Hvilke utfordringer finnes rundt momenttiltrekking og hvordan sørge for riktig tiltrekking i en skrueforbinnelse, som om det tiltrekkes med momentnøkkel?

 

I dette webinaret vil Arild Schie og David Lind gi deg svar på både teoretiske og praktiske spørsmål.

ARILD-SCHIE2662-725x518-350x400.jpgDavid-Lind-350x400.jpg

 

Bli med på webinar og få praktisk demo og lær om:

  • Hvor og hvorfor bruke moment
  • Hva er riktig tiltrekkingsmoment
  • Ulike typer momentverktøy
  • Kalibrering

 

Hvem passer webinaret for?

Alle som kommer i berøring med skrueforbinnelser, alle som driver med monteringsarbeid hvor det trekkes til med moment, bilmekanikere, montører, konstruktører, produksjonsteknikere, kontrollører og teknisk personell.

 

 

Vilkår

Når du registrer deg for å være med på webinaret om moment gjennom live stream på nett vil ditt navn og din epostadresse bli registrert hos Brightcove Audience, som administrerer sendingen på vegne av Luna Group Norge. Du vil i etterkant av webinaret motta relevante eposter og oppfølging fra oss i en begrenset periode. Dersom du ikke allerede er kunde hos Luna Group Norge, eller har samtykket til videre registrering av personopplysninger, vil dine opplysninger bli slettet tre måneder etter at webinaret er gjennomført.  

Se våre personvernregler