Vi benytter Cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Les mer her

Luna ZeroDrop

Luna ZeroDrop™ tar enkelt og sikkert verktøyet til nye høyder

ZeroDrop - sikring av verktøy i tre enkle steg
Arbeid i høyden en del av hverdagen for håndverkere og derfor har Luna Tools forberedt alle sine håndverktøy med festepunkter for verktøysikring. Festpunktene er plassert for å gi maksimal bevegelsesfrihet i arbeidet og er tilpasset Luna Tools' eget system for verktøysikring – Luna ZeroDrop™.

 

Sikre verktøyet ditt lettere og raskere når du jobber i høyden. Med Luna ZeroDrop™ velger du fritt det verktøyet du mener løser arbeidsoppgavene dine best - deretter velger du sikringsløsningen som er tilpasset akkurat det verktøyet.

Det kan være tidkrevende å finne trygge og praktiske måter å sikre verktøyet på. Derfor har vi brukt kunnskapen vi har fått gjennom 100 år med utvikling, produksjon og bruk av verktøy, til å utvikle gode løsninger for arbeid i høyden. Vi har analysert, testet og målt og funnet løsninger vi mener egner seg best til akkurat det produktet du trenger eller ønsker. Vi har tatt utgangspunkt i verktøyenes mulighet for sikring uten å endre på konstruksjonen. Løsningene er gjort så enkle som mulig med tanke på vekt og det praktiske arbeidet verktøyet skal brukes til.

 
Se produkter, og les mer om verktøysikring i en av våre digitale kataloger under: