Vi benytter Cookies for å forbedre din brukeropplevelse. Les mer her

Luna Håndverktøy

Over 100 års erfaring med profesjonalet verktøy til håndverkere innen bygg og industri. Verktøy av høy kvalitet, tilpasset tøffe nordiske forhold.

Luna Tools håndverktøy er tilpasset nordiske forhold og klargjort for enkel verktøysikring.

Det nordiske klimaet er krevende og derfor er Luna Tools verktøy utviklet for å kunne brukes i både kaldt og varmt vær, i høye omgivelser eller på flatmark. Med fokus på kvalitet og brukervennlighet gis håndverkeren mulighet til en sikrere arbeidsdag - hver dag

Hvert Luna-verktøy er laget på dine vilkår, for å gjøre jobben din smart, effektiv og så sikker som mulig. Luna har jobbet med verktøy i over 100 år, og vi leter hele tiden etter nye veier for å møte de profesjonelle håndverkernes behov og forventinger.

I dag er vi en av lederne i bransjen. Vi vet at det nordiske klimaet er krevende. Derfor passer vi på at våre verktøy er like brukbare i kulde som i varme, i høyden og på bakken. Med fokus på kvalitet og brukervennlighet hjelper vi deg å sikre arbiedsdagen din - hver dag.

 

TRE FORDELER MED LUNAS HÅNDVERKTØY

- Klargjort for verktøysikring

- Friksjonssoner for godt grep i all slags vær

- Utviklet for, og sammen med nordiske håndverkere

 

VERKTØYSIKRING

Sikre verktøyet ditt lettere og raskere når du jobber i høyden. Med Luna ZeroDrop™ velger du fritt det verktøyet du mener løser arbeidsoppgavene dine best - deretter velger du sikringsløsningen som er tilpasset akkurat det verktøyet.

Det kan være tidkrevende å finne trygge og praktiske måter å sikre verktøyet på. Vi har analysert, testet og målt og funnet løsninger vi mener egner seg best til akkurat det produktet du trenger eller ønsker. Vi har tatt utgangspunkt i verktøyenes mulighet for sikring uten å endre på konstruksjonen. Løsningene er gjort så enkle som mulig med tanke på vekt og det praktiske arbeidet verktøyet skal brukes til.

Les mer om verktøysikring, og se produkter HER.

Populære produkter